Uutiset

Suvi Teräsniska ja Yö ainutlaatuisille yhteiskeikoille 08.05.2014

Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye nähdään joulukuussa ainutlaatuisilla yhteiskeikoilla. Artistit esiintyvät kolmella SuviYö Itämerellä -yhteisristeilyllä Turusta liikennöivällä M/S Baltic Princessillä 4., 5. ja 6. joulukuuta. Matkat myy yksinoikeudella Matkavekka. Liput tulevat myyntiin huomenna perjantaina 9. toukokuuta.

- Vuonna 2011 Suvi vieraili Yön 30-vuotisjuhlaristeilyllä, jolla esitimme yhdessä Särkyvää-biisin. Kappaleen loputtua tunteet nousivat pintaan ja päätimme, että se on koettava vielä uudestaan. Nyt on sen aika. Nämä risteilyt ovat hieno tapa saada fanit mukaan todistamaan tätä tärkeää yhteistä hetkeä, Yön solisti Olli Lindholm sanoo.

Suvi Teräsniskan ura sai aikoinaan alkunsa, kun hän otti yhteyttä idoliinsa Olli Lindholmiin ja pyysi päästä laulamaan Yö-yhtyeen keikalle. Olli otti tarjouksen vastaan. Ensimmäisestä yhteisesiintymisestä Oulun Rotuaarilla alkoi tuhkimotarina ja Suvin matka yhdeksi suosituimmista naisartisteistamme, jonka albumeita on myyty tähän mennessä yli 300 000 kappaletta. Keväällä 2013 Suvi teki Yö-tribuuttialbumin Hän tanssi kanssa enkeleiden, jota on myyty yli 30 000 kappaletta eli reilusti yli platinarajan. Suvin viime syksynä julkaistusta Pohjantuuli-albumista ilmestyi juuri platinapainos.

Suomen menestyksekkäimpiin yhtyeisiin lukeutuva Yö valmistee parhaillaan uutta albumia. Vuonna 1981 Porissa perustettu yhtye on noussut 2000-luvun aikana suosionsa huipulle.

www.matkavekka.fi

Näytä uutisarkisto >