Uutiset

Suvi Teräsniskalta albumillinen Yö-yhtyeen kappaleita 11.12.2012

Oululaisen Suvi Teräsniskan ura sai aikoinaan alkunsa, kun hän otti yhteyttä idoliinsa Olli Lindholmiin ja pyysi päästä laulamaan tämän luotsaaman Yö-yhtyeen keikalle. Olli otti tarjouksen vastaan, ja siitä alkoi Suvin tuhkimotarina ja matka yhdeksi suosituimmista naisartisteistamme.

Yöllä on erityinen rooli Suvin elämässä ja yhtyeen kappaleiden levyttäminen oli hänen pitkäaikainen unelmansa. Haaveesta tuli totta puolivahingossa, kun Suvi mainitsi levy-yhtiössä halustaan tehdä teemalevy.

Yö-tribuutti Hän tanssi kanssa enkeleiden ilmestyy 8. helmikuuta 2013. Sen ensimmäinen single Rakkaus on lumivalkoinen on juuri toimitettu radioille.

- Ensimmäisessä Yö-konsertissani vuonna 2003 istuin takarivissä, mutta kaksi vuotta myöhemmin olin ihan edessä. Vuonna 2006 pääsin lavalle, ja sitten olinkin jo bändin kanssa kiertueella 2007, 2009 ja 2011. On melkeinpä täydellinen ajoitus tehdä nyt levy ja laulaa niitä lauluja, joita joskus teini-ikäisenä hyräilin yläasteen käytävillä, Suvi fiilistelee.

Suvi valitsi itse kaikki albumin kappaleet, jotka saavat hänen tulkitseminaan uuden elämän. Jokaisen laulun valinnalle on henkilökohtainen syy: muisto, henkilö, tarina tai vaikka jokin yksittäinen lause.

- Alun perin suunnitelma oli tehdä jokaiselle levylleni yksi Yön kappale ja kasata niistä sitten aikanaan albumi. Emme kuitenkaan jaksaneet odottaa ihan niin kauaa, Suvi nauraa.

Hän tanssi kanssa enkeleiden on Suvi Teräsniskan viides albumi. Suvin edellisiä levyjä Särkyneiden sydänten tie (2008), Tulkoon joulu (2009), Rakkaus päällemme sataa (2010) ja Pahalta piilossa (2011) on myyty yhteensä lähes 200 000 kappaletta. Hänen isoimpia hittejään ovat muun muassa Hento kuiskaus, Jos menet pois, Jos mikään ei riitä ja Pahalta piilossa.

Näytä uutisarkisto >