Galleria

Iskelmän kevätristeily 1.-8.5.2010

Seikkailimme Vlimerell reitill: 2.5. Istanbul - 3.5. Mitilini - 4.5. Patmos - 5.5. Katakolon - 6.5. Corfu - 7.5. Sisilia - 8.5. Malta.

Laivan viihdetarjonnasta vastasivat:
Mikko Siltala: honk honk -torvi ja laulu, Hannu Aholaita: iskelmvisat ja juonto, Saija Tuupanen, Janne Raappana, Pasi Vainionper, Suvi Tersniska, Mikko Mkinen: koskettimet, Antti Mkinen: rummut, Kustaa Kantelinen: kitara, Jussi Ojala: basso sek Jokke Blomster: karaokeisnt

Reissumme alkoi yhteisellä aterialla Istanbulissa Ensimmäisenä reissuaamuna taisi heti iskeä koti-ikävä Saija & Suvi Antti Mäkinen (rummut) Jussi Ojala ei ole tyhmä basisti, hän varustautui reissuun mm. ottamalla mukaan opaskirjan Palatsin kahvilassa kahvilla ja mansikoilla Tämä nostoautomaatti oli tarkoitettu vain Nauraville Nakeille Laivan kapteeni Ulf-Peter Lindström toivotti kaikki tervetulleeksi Pasi Vainionperä Janne Raappana Laivan 'suuren suuri' tanssisali Janne takahuoneen tunnelmissa Suvi Teräsniska Kristina Regina Mitilinin Lesvoksen satamassa Kristina Regina Patmoksen satamassa Suvi nauttimassa auringosta ja maisemista Perhe Vainionperä Perhe Raappana Saija kylpee auringossa Mikko Siltala (honk honk -torvi) Janne ja Varpu Muusikonrentut Kustaa Kantelinen (kitara) Mikko ja Saija ottivat alleen skootterin Perhe Raappanalla oli käytössään mönkijä; Janne ratissa Ja sitte lähdettiin kiertämään Patmoksen pientä saarta. Ylämäessä perhe Vainionperän mönkijä alkaa hyytyä... ...ja niinpä perhe Raappana porhaltaa kevyesti ohitse! Mutta kappas ei se ole kumma että vauhtia riittää, koska Varpu oli vaihtunut kesken matkan rattiin. Kyllä naiset osaa! Pinkki pukee karskia miestäkin Syönnin jälkeen koko konkkaronkka kokoontui jälleen yhteiskuvaan Kustaa oli reissun aikana useamminkin Mäntsälä mielessään Bändi vasemmalta oikealle: Antti Mäkinen, Jussi Ojala, Mikko Mäkinen ja Kustaa Kantelinen Mikko Mäkinen (koskettimet) Nuoripari Katakolonin paikallinen poliisiasema Suvi Teräsniska Saija Tuupanen Shoppailureissu Corfun viihtyisällä saarella Mikko ja Hannu aurinkokannella Pikkukisut veivät Suvin sydämen mennessään Sisiliassa Värikäs kaveri Suvi meinasi laittaa otukset taskuun ja tuoda kotiin Viimeisen illan kunniaksi myös Hannu Aholaita nähtiin myös kitaran varressa Reginan Armi ja Danny 'Tahdon sulle olla hyvin hellä' Tytöt valloittaa miehiä; vuorossa Kustaa... ...ja seuraavaksi vuorossa Mikko Artistien ryhmäposeeraus Viimeisen illan tulkinnat Lavalla nähtiin myös muita duettoja Rakkaudestako lie laulavat toisilleen? Hannun mittainen auto Retkemme ehdoton keisari Jokke Blomster Maltan kivisillä kaduilla Nämä portaat mentiin ensin alas ja sitten tajusimme olevamme umpikujassa ja sitten kiipeämään Viimeisellä ehtoollisella Maltalla Kaikki yhes koos sen viimeisen kerran; Heippa!